Životopis Shannen Doherty

20. března 2007 v 11:00 | Phoebe |  Prue Halliwell
Datum narození:
12.04.1971
Místo narození:
Memphis, Tennessee, USA
Znamení:
Beran
Shannen Doherty se proslavila především díky roli Brendy Walsh v seriálu Beverly Hills, 90210 a v seriálu Čarodějky, kde si zahrála roli Prue Halliwell. Má bratra Seana. Miluje koně a psy. Měla dokonce svoji vlastní show Breaking up with Shannen Doherty, ve které se probíralo vše možné kolem vztahů.
Filmografie:
2005 Fashion Week Diaries ...
2005 Domino (Domino) ...
2005 Category 7: The End of the World ...
2005 Avid Merrion's XXXmas Special ...
2004 101 Most Unforgettable SNL Moments ...
2003 Nightlight ...
2003 Scare Tactics ...
2003 Charmed: Behind the Magic ...
2003 Intimate Portrait: Alyssa Milano ...
2003 Beverly Hills 90210: 10-Year High School Reunion ...
2002 Rendering, The ...
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama